Phone Icon png 210 55 40 266, 6984 051 624

Εδώ το αυτοκίνητό σας "νοιώθει" αλλιώς...

Τοποθετήσεις-Αντικαταστάσεις-Συντήρηση

Άλλες υπηρεσίες

Στην GK Batteries μεταξύ άλλων μπορούμε να προσφέρουμε έλεγχο στα φρένα και αλλαγή στα τακάκια του αυτοκινήτου σας, αλλαγές φίλτρων (καμπίνας, καυσίμου, αέρα κλπ.), αλλαγή και τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρωντοποθέτηση αξεσουάρ από την ποικιλία που διαθέτουμε ή ενδεχομένως κάποιο που έχετε ήδη στην κατοχή σας, τοποθέτηση ανεμοθραύστη κλπ.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας και απαντάμε στα τηλέφωνα 210 55 40 266 και 6984 051 624.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο tempo240@gmail.com

Υπηρεσίες συντήρησης, αναβάθμισης και αποκατάστασης

Στην GK Batteries η σχέση μας με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση ενός προϊόντος ή ανταλλακτικού. Πιστεύουμε ότι η γνώση και η εμπειρία μας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στην επιθυμία σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρέχοντας εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης ή τοποθετήσεις ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Αλλαγή λαδιών-φίλτρων

Λάδι, η ζωή του κινητήρα. Με βάση τις ορθές προδιαγραφές προτείνουμε το κατάλληλο λιπαντικό για τον κινητήρα του οχήματός σας και σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής από μια πλούσια γκάμα λιπαντικών και κατασκευαστών με γνώμονα φυσικά τον απόλυτο συνδυασμό υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους.

Αλλάξτε λάδια + φίλτρα μόνο από 25€

Τοποθέτηση Μπαγκαζιέρας

Η μπαγκαζιέρα πρέπει να «κάθεται» σωστά πάνω στις βάσεις της, ώστε το βάρος να είναι σωστά κατανεμημένο στην οροφή του αυτοκινήτου, να μην εμποδίζει το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ, να είναι παράλληλη προς το δρόμο, να μην εξέχει στα πλάγια του αυτοκινήτου, να μην τοποθετείται ούτε ανάποδα (μπροστά-πίσω) αλλά ούτε διαγώνια.

Σε αυτές τις βασικές αρχές στην τοποθέτηση της (κατάλληλης) μπαγκαζιέρας για το αυτοκίνητό σας έχουμε καταλήξει μετά από τη συσσωρευμένη εμπειρία μας στη συγκεκριμένη εργασία. Η μπαγκαζιέρα αποτελεί μια πρακτικότατη λύση για την επέκταση του χώρου αποσκευών αλλά και μια ενδεδειγμένη λύση για τη μεταφορά αντικειμένων με ακανόνιστο σχήμα ή ακόμη και για την περίπτωση που θέλουμε να μεταφέρουμε αντικείμενα τα οποία πιθανώς να "λερώσουν" το χώρο αποσκευών, κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.

Ρωτήστε μας για την μεγάλη ποικιλία από μπαγκαζιέρες που διαθέτουμε και μαζί θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή και φυσικά με χαρά θα αναλάβουμε την τοποθέτησή της στο αυτοκίνητό σας εύκολα και οικονομικά.

Αλλαγή μπαταρίας

Είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, είτε για μοτοποδήλατο/μοτοσυκλέτα, είτε για φορτηγό, ακόμη και για σκάφος (marine) ή συναγερμό (UPS) η GK Batteries έχει τη λύση.

Με τον κατάλληλο έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η προς αντικατάσταση μπαταρία προχωρούμε στην επιλογή τύπου και μεγέθους ώστε αφενός να ικανοποιούνται οι σωστές προδιαγραφές και αφετέρου η πρότασή μας να ταιριάζει με την επιθυμία του πελάτη πάντα με τρόπο αξιόπιστο και οικονομικό. 

Αλλαγή μπαταρίας 62Ah μόνο από 60€
(περιλαμβάνεται τοποθέτηση & έλεγχος δυναμό)

Ξεθάμπωμα φαναριών

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνουμε σαν καινούρια τα παλιά και "θαμπωμένα" φανάρια του αυτοκινήτου σας. Τα φανάρια εκτός από την αισθητική συμμετέχουν στην ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Με τον καιρό σε πολλές περιπτώσεις τα φανάρια κιτρινίζουν από την υψηλή θερμοκρασία κατά την χρήση τους, την θερμοκρασία και υγρασία του περιβάλλοντος και κυρίως από τις ηλιακές ακτίνες. Το κόστος αντικατάστασης των φαναριών, γενικά, είναι αρκετά υψηλό. Πριν προχωρήσετε σε μια τέτοια κίνηση επισκεφθείτε μας και πιθανόν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με τη τεχνολογία που διαθέτουμε.

Έτσι τα περιποιημένα και γυαλιστερά φανάρια εκτός από την καλαισθησία που προσφέρουν στο όχημά σας αναβαθμίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα της οδήγησης.

Ξεθάμπωμα φαναριών μόνο από 30€

0
Συνεργάτες
0
Κατηγορίες Προϊόντων
0
Κωδικοί Προϊόντων
Medical Consultant

Αγαπώ το περιβάλλον μου

Είμαστε περήφανοι γιατί η GK Batteries αποτελεί έναν κρίκο στην μακρά αλυσίδα των 7500 σημείων συλλογής χρησιμοποιημένων μπαταριών και άνω των 65.000 τόνων διαχειρισθέντων αποβλήτων συμβάλλοντας και υποστηρίζοντας το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) Συσσωρευτών Re-Battery

Αφήστε εδώ το μήνυμά σας

Για όποια πληροφορία ή απορία έχετε, αφήστε εδώ το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο

Διεύθυνση

Κυπραίου 56Α, 192 00 Ελευσίνα

Τηλέφωνα

210 55 40 266, 6984 051 624

E-mail

tempo240@gmail.com

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-15:00

Εχετε κάποια απορία; Μάθετε περισσότερα, απλά, με ένα τηλεφώνημα

210 55 40 266 και 6984 051 624

© 2019 GK Batteries - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Πατήστε "enter" για αναζήτηση
Πατήστε "enter" για αναζήτηση

logo 002 500x200

Τα πάντα για το αυτοκίνητό σας

Τηλ: 210 5540266, 6984 051624
Email: tempo240@gmail.com
Κυπραίου 56Α, 192 00 Ελευσίνα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ
08:00 έως 21:00
Σαβ
08:00 έως 17:00

Σημαντικές Συνεργασίες

beinoglou logo

eurogroup logo